Mesenaattikampanjan vastikkeiden toimitusaikataulu

Päivitetty 24.5.2017

Secret Garden LP ja De lux -paketit. Vinyylilevyn tekeminen on monimutkainen prosessi ja odottamattomia asioita saattaa tapahtua. Ensimmäisissä koelevyissä oli pientä vikaa joten tehdas on tehnyt uudet prässit ja uudet koelevyt ovat matkalla Suomeen. LP-levyn ilmestymisessä saattaa olla pientä viivettä. Toivomme edelleen, että tämä saadaan ulos heinäkuun 2017 aikana.

Secret Garden CD levy. Painoksen pitäisi valmistua kahden viikon kuluessa. Postitamme levyt mahdollisimman pian.

Kaksoisvalotuskirja. Kirjaa on postitettu noin viikon ajan ja postitus jatkuu ensi viikolla. Noudon Patsaspuistosta valinneet; Putiikki on avoinna 27.5. – 25.6. varmuudella lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 16. 26.6. alkaen joka päivä 10 – 16 elokuun puoleen väliin saakka.

Irvailijat kirja (rajoitettu painos). Postitus aloitetaan kesäkuun ensimmäisellä viikolla.

Kaksoisvalotustaulut. Toivon mukaan taulut ovat löytäneet uudet onnelliset omistajat.

Nimikkopatsaat ja Opastukset. Nimikkopatsaiden kyltitystä toteutetaan parhaillaan. Kuvat patsaista tulevat esille http://www.patsaspuisto.net/nimikkopatsaat/. Nimikkopatsaan lunastaneille lähetetään ison kuvatiedosto mahdollisimman pian. Opastuksista ja muissakin kampanjaan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä info@patsaspuisto.net, puh. 044 568 1121 (Pehtoorit tavoitettavissa puhelimitse parhaiten arkisin klo 8-11).


Kiitos mesenaateille onnistuneesta kampanjasta. Kiitos myös kärsivällisyydestä vaikka toimitusajat ovat päässeet vähän venymään.