NIMIKKOPATSAAT

Nimikkopatsaan lunastaminen on helppo ja näkyvä tapa tukea Patsaspuiston ylläpitoa ja toimintaa. Nimikkopatsaan voi lunastaa yksityishenkilönä, perheenä, yrityksenä tai vaikkapa yhteisönä. Nimikkopatsaat myönnetään kahdeksi vuodeksi, hinta 150 € (sisältäen alv:n 24%, lisävuodet á 50 €). Maksu laskulla tai Patsaspuiston putiikissa käteisellä/pankkikortilla.

Patsaan viereen asennetaan kyltti jossa on lunastajan haluama nimi. Patsaasta lähetetään lunastajalle korkearesoluutioinen digitaalinen kuvatiedosto. Nimikkopatsaat tulevat esille myös tälle sivulle ja ne säilyvät tässä arkistossa myös tukiajan jälkeen. Lisäksi Nimikkopatsaiden virallinen sertifioimistoimikunta myöntää oikeuden käyttää Patsaspuiston tukija -leimaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai yrityksen mainonnassa.

        

Nimikkopatsaaksi voi valita minkä tahansa patsaan lukuunottamatta Joogatarhan patsaita. Jos haluat lunastaa nimikkopatsaan mutta et voi käydä sitä itse valitsemassa puistossa Nimikkopatsaiden virallinen sertifioimistoimikunta tekee mielellään ehdotuksia patsaskandidaatista. Nimikkopatsas on myös oivallinen lahja, tarvittaessa lähetämme lahjoituksen saajalle sertifikaatin sähköpostitse.

Lunasta nimikkopatsas / Kysy lisätietoja: