INFO

RAHOITUSKAMPANJA ON PÄÄTTYNYT 28.2.2017. KIITOS KAIKILLE MESENAATEILLE, TEIDÄN ANSIOSTA KAMPANJA ONNISTUI YLI ODOTUSTEN

Tästä on hyvä jatkaa puiston ylläpitämistä ja toiminnan kehittämistä. Kaikkiaan 120 henkilöä tai tahoa osoittautui todellisiksi Patsaspuiston ystäviksi. Kiitos myös niille jotka jakoivat tietoa kampanjasta.

Nyt aloitamme kampanjavastikkeiden lopullisen viimeistelyn ja tuotannon. Vastikkeiden pitäisi ilmestyä postitse tai Matkahuollon kautta aikataulun mukaisesti. Ja monethan olivat valinneet noudon suoraan Patsaspuistosta. Tiedotamme mm. näistä noutoajoista tällä sivulla sekä myös suoraan sähköpostitse. Muistutuksena vielä, että vastikkeilla on hyvinkin erilainen toimitusaika. Jos olet valinnut esim. taulun pystymme toimittamaan sen luultavasti jo maaliskuun aikana. LP:n tuotantoprosessi on kaikkein monimutkaisin ja aikaa vievin, sen arvioitu ilmestymisajankohta on kesäkuun loppu.

Kiitos ja pysytään polulla. Ja tervetuloa vierailulle Patsaspuistoon.


SALAINEN PUUTARHA – TAIDEKIRJA, VINYYLILEVY JA CD.

Universaali taideprojekti, joka yhdistää Veijo Rönkkösen kaksoisvalotuskuvat ja Tony Gerberin musiikin.

Secret world -projektissa haluamme tuoda esille vähemmän tunnetun puolen Veijon taiteilijapersoonasta. Patsaiden tekijä oli myös innokas ja innovatiivinen valokuvaaja. Vuosina 1993-1995 Veijo otti filmikameralla satoja kaksoisvalotuskuvia. Parhaiten onnistuneet kuvat ovat uskomattoman hienoja ja kuvaavat Veijon salaista mielenmaisemaa. Taidekirjassa kuvia tulee olemaan noin 100. Vinyylilevyn ja CD:n kansitaiteessa on myös runsaasti kuvia.

Musiikki on kuulunut olennaisena osana Patsaspuiston äänimaisemaa, Veijolla oli useita puhuvia ja soivia patsaita jo 1970-luvun puolella. Projektissa yhdistämme Veijon ainutlaatuiset kuvat ja universaalin musiikin. Julkaisemme amerikkalaisen muusikon Tony Gerberin ambient/maailmanmusiikki -teoksen, joka on sävelletty puiston ja kaksoisvalotuksien inspiroimana.

Ryhdy taidemesenaatiksi: ennakkotilaa projektin julkaisuja tai vaikkapa kaksoisvalotustaulu. Samalla tuet puiston ylläpitoa. Yhteisörahoituskampanja on nyt käynnissä Mesenaatti.me -palvelussa.

Mesenointi on helppoa ja turvallista. Mikäli kampanja ei jostain syystä pääse tavoitteeseensa saat sijoituksesi takaisin.

Patsaspuisto ei saa tällä hetkellä julkista rahoitusta ylläpitokustannuksiin. Tämä ja vastaavat projektit eivät ole myöskään saaneet apurahoitusta. Hanketta on valmisteltu talkootyönä ja omana rahoituksena kesästä 2016 lähtien puistopehtoorien Atte Pajun ja Kimmo Heikkilän toimesta. Projektissa toteutettavat tuotteet tulevat myyntiin Patsaspuiston Putiikkiin. Tuotemyynnistä saadut tulot auttavat meitä ylläpitämään puistoa ja vaalimaan Veijon elämäntyötä.

VIDEOT - VIDEOS